Alberto en Lucia, tevreden met het succes van hun SARDINIAN FOOD winkel in het hart van de Europese wijk, besloten het verhaal van hun Sardinië verder te vertellen door enkele stappen van hun winkel een restaurant op te richten. Dit restaurant werd RISTORANTE ANTAS; ontleend aan de naam van een Romeinse tempel gelegen in het berggebied van de Iglesiente in zuidwest Sardinië waar Alberto is opgegroeid.
Cinzia, trots op het restaurant van haar ouders die iedereen kent als 'de Sardiniërs', volgt hen in dit prachtige project. Zo wordt Antas naast SARDINIAN FOOD haar tweede thuis en wordt het Brusselse avontuur nog lekkerder!
Manlio besloot op de leeftijd van 49 jaar zijn passie voor de Sardijnse keuken te achtervolgen. Toevallig ontmoette hij een zeer speciale persoon, Alberto Caboni, in het prachtige Brussel en begon te koken: Culurgiones, Malloreddus, Spaghetti alla bottarga. “Elke nacht was een feest,” zegt hij, “vandaag hebben we honderden tevreden klanten die bij ons komen eten” … “Antas, ik hou van je!”
I nostri collaboratori, entrano a far parte della grande famiglia di Ichnusa&Brutium, sostenendo il nostro progetto, e aiutandoci quotidianamente con la loro professionalità, a garantire il nostro servizio per tutti voi.